Bashkia Rrogozhine
Atmosfere festive ne Bashkine Rrogozhine
Bashkia Rrogozhine
images/headers/br-christmas.jpg

Taksat

Paketa Fiskale  2018 Bashkia Rrogozhine

 

Paketa Fiskale

Regjistri Kerkesave

Regjistri Kerkesave  2018

 

Regjistri 2018

Ankesa

Formular Ankese

 

FORMULARI

Kryetari Z. Haxhi Memolla

Njoftime / Shpallje

Dec 22, 2017 519

NJOFTIM DËGJESË PUBLIKE

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA RROGOZHINË Nr.______Prot. Rrogozhinë,më ____/____/2019…

Vendime të Këshillit Bashkiak

 Legjislacioni

 

 

 

 

#krijoO2tend  vazhdon në Rrogozhinë më 1 Mars, ora 11:00.

 

600 fidanë Pinus do të mbillen në Njësinë Administrative Kryevidh, Rrogozhinë, me ndihmën e GIZ Albania.

 

Bëhuni pjesë e kësaj nisme të bashkisë, për një qytet më të gjelbërt dhe për më shumë oksigjen.

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00