Bashkia Rrogozhine
Atmosfere festive ne Bashkine Rrogozhine
Bashkia Rrogozhine
images/headers/br-christmas.jpg

Taksat

Paketa Fiskale  2018 Bashkia Rrogozhine

 

Paketa Fiskale

Regjistri Kerkesave

Regjistri Kerkesave  2018

 

Regjistri 2018

Ankesa

Formular Ankese

 

FORMULARI

Kryetari Z. Haxhi Memolla

Njoftime / Shpallje

Dec 22, 2017 926

#KrijoO2tend vazhdon në Rrogozhinë më 1 Mars, ora 11:00.

#krijoO2tend vazhdon në Rrogozhinë më 1 Mars, ora 11:00. 600 fidanë Pinus do të mbillen…

Vendime të Këshillit Bashkiak

 Legjislacioni

 

 

 

 

                                                                                              

 

                                                                REPUBLIKA E SHQIPËRISË                                                                         

                                                                                                                       BASHKIA RROGOZHINË

                                                                                                        

 

Nr.______Prot.                                                                                                                                                                                    Rrogozhinë,më ____/____/2019

 

 

NJOFTIM

DËGJESË PUBLIKE

PËR: DHËNIEN ME QERA TË DISA PARCELAVE NË FSHATIN OKSHTUM.

 

Në zbatim të nenit 18 të ligjit Nr.139/2015 “Për Vetqeverisjen Vendore” i ndryshuar, Neni 11 të Ligjit Nr.146/2014, “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, Udhëzimit Nr.1 datë 18.7.2012 “Për Procedurat e Dhënies me Qira të Tokave Buqësore të Pandara”,

Zyra e Pyjeve, pranë Bashkisë Rrogozhinë propozon miratimin për dhënien me qira të një parcele në fshatin Okshtum, Njësia Administrative Lekaj.

Për këtë qëllim Bashkia Rrogozhinë ka vendosur të organizojë dëgjesën publike ditën e hënë, datë 15.04.2019, në qendër të Njësisë Administrative Lekaj të Bashkisë Rrogozhinë, ora 12.00.

Të gjithë të interesuarit janë të ftuar të marrin pjesë për tu informuar si dhe për të nisur diskutimet dhe rekomandimet në lidhje me çështjen.

 

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!

Konc:N.SUTA.

KRYETARI

Beqir NUREDINI

Në mungesë dhe me porosi

N/Kryetari

Xhavit HALILI

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00