Bashkia Rrogozhine
Atmosfere festive ne Bashkine Rrogozhine
Bashkia Rrogozhine
images/headers/br-christmas.jpg

Bashkia Rrogozhinë si njësi e qeverisjes vendore, u themelua ne vitin 1992, pas zgjedhjeve të para pluraliste ne Shqipëri.

Kryetarët e Bashkisë Rrogozhinë:

  1. Z.IZET GRECA           1992-1994          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  2. Z.FATOS DEDA          1994-1996          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  3. Z.FATOS DEDA          1996-2000          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  4. Z.XHAVIT HALILI       2000-2003          Përfaqësues i Partisë Socialiste
  5. Z.XHAVIT HALILI       2003-2007          Përfaqësues i Partisë Socialiste           
  6. Z.HAQIM TOSKU        2007-2011          Përfaqësues i Partisë Socialiste
  7. Z.NDRIÇIM DUSHKU   2011-2015          Përfaqësues i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet
  8. Z.BEQIR NUREDINI    2015-prezent       Përfaqësues i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet

 

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00