Taksat

Regjistri Kerkesave

Regjistri Kerkesave  2020

 

Regjistri 2020

Këshilli Bashkiak Rrogozhinë

Kryetar Z.Edison Memolla

Vendime të Këshillit Bashkiak

 Legjislacioni

 

 

 

 

Keshilli Bashkiak Rrogozhine me perfaqesues te Aleances se Grave urojne 8 Marsin dhe percjellin mesazhin per mbeshtetjen e kandidateve gra ne zgjedhjet e ardhshme.

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00