Bashkia Rrogozhinë si njësi e qeverisjes vendore, u themelua ne vitin 1992, pas zgjedhjeve të para pluraliste ne Shqipëri.

Kryetarët e Bashkisë Rrogozhinë:

  1. Z.IZET GRECA           1992-1994          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  2. Z.FATOS DEDA          1994-1996          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  3. Z.FATOS DEDA          1996-2000          Përfaqësues i Partisë Demokratike
  4. Z.XHAVIT HALILI       2000-2003          Përfaqësues i Partisë Socialiste
  5. Z.XHAVIT HALILI       2003-2007          Përfaqësues i Partisë Socialiste           
  6. Z.HAQIM TOSKU        2007-2011          Përfaqësues i Partisë Socialiste
  7. Z.NDRIÇIM DUSHKU   2011-2015          Përfaqësues i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet
  8. Z.BEQIR NUREDINI    2015-prezent       Përfaqësues i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet

 

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00