Bashkia Rrogozhinë ka nën varësinë e saj qeverisëse: kopshtet, çerdhet, qendrat kulturore, sport-klub Egnatian dhe Ujësjellës Kanalizimet.

  • Struktura arsimore dhe shëndetësore

 

Kopshte/Çerdhe

Shkolla 9- vjeçare

Shkolla të mesme

Qendra Shëndetësore

Rrogozhinë

2

2

  1

 1

 

Gosë

4

5

  1

 -

 

Kryevidh

8

8

  -

 1

 

Lekaj

6

8

  -

 -

 

Sineballaj

1

4

  -

 1

 

 

 

 

 

 

 

               

 

  • Qendra Kulturore (gjendja.., aktivitetet qe organizohen, foto..)
  • Ujësjellës-kanalizimet (kompetencat)

 

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00