Sesione  informimi mbi BE-në në shkollën nëntë-vjecare Qamil Gjuzi dhe shkollën nëntë-vjecare Xhorxh Soros të Bashkisë Rrogozhinë

 

 Më 17 maj dhe 31 maj kordinatorja lokale e BE-së,në Bashkinë Rrogozhinë, organizoi sesion informues mbi Bashkimin Evropian me rreth24 nxënës të shkollës Qamil Gjuzi dhe rreth 30 nxënës të shkollës Xhorxh Soros. Temat e leksioni ishin “Cfarë është Bashkimi Evropian?” dhe Kuic “Sa e njohim Bashkimin Evropian ?”.Interesi nga nxënësit ishte I lartë.

 

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00