Bashkia Rrogozhine
Atmosfere festive ne Bashkine Rrogozhine
Bashkia Rrogozhine
images/headers/br-christmas.jpg

Sesione  informimi mbi BE-në në shkollën nëntë-vjecare Qamil Gjuzi dhe shkollën nëntë-vjecare Xhorxh Soros të Bashkisë Rrogozhinë

 

 Më 17 maj dhe 31 maj kordinatorja lokale e BE-së,në Bashkinë Rrogozhinë, organizoi sesion informues mbi Bashkimin Evropian me rreth24 nxënës të shkollës Qamil Gjuzi dhe rreth 30 nxënës të shkollës Xhorxh Soros. Temat e leksioni ishin “Cfarë është Bashkimi Evropian?” dhe Kuic “Sa e njohim Bashkimin Evropian ?”.Interesi nga nxënësit ishte I lartë.

 

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00