Taksat

Regjistri Kerkesave

Regjistri Kerkesave  2020-2021-2022-2023

 

Regjistri 2020

Regjistri 2021-2022-2023

Kryetar Z.Edison Memolla

Vendime të Këshillit Bashkiak

 Legjislacioni

 

 

 

 

 

                                                                       

 

 

 

                                                                             

 

 

                                                                     

 

Të nderuar qytetarë!


Këshilli Bashkiak Rrogozhinë ka hartuar një sondazh për të cilin kërkojmë bashkëpunimin tuaj për ta plotësuar. Ky pyetësor na ndihmon që mendimi juaj të merret parasysh në buxhetin e vitit 2024. Pyetësori organizohet nga Këshilli Bashkiak i Bashkisë Rrogozhinë dhe do të jete i hapur për tu plotësuar gjatë periudhës 1 Shkrut-10 Mars 2023.

Më poshtë linku:

 

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT 2024

Rreth Rrogozhinës

Bashkia Rrogozhinë ka një sipërfaqe prej 223.69 km2 dhe ndodhet në pjesën e ulët perëndimore të Shqipërisë, e cila nga pikëpamja gjeomorfologjike quhet Ultësira PranAdriatike...

Buletini

Kontakt

Adresa : Bashkia Rrogozhinë , Lagjja. nr. 1,Rruga e . “ Kavajës”, Blloku “12 Shtatori” Tel/Fax 057722031

email: brrogozhine@gmail.com

 

Orari zyrtar për kontaktime me zyrat e bashkise eshte  nga ora 08:00 – 16:00