Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kryetari dhe zv/Kryetarët e Keshillit

Kryetari i Këshillit Bashkiak Rrogozhinë

Znj. Mukades Gixhari
Tel: 0693418190
Email: desigixhari@gmail.com

 

Zv/Kryetari i Këshillit Bashkiak Rrogozhinë

Z. Hekuran Xhani
Tel: 0682423043
E-Mail: hekuranxhani61@gmail.com

 

Zv/Kryetari i Këshillit Bashkiak Rrogozhinë

Z. Erind Tosku
Tel: 0694270526
Email: erindi.tosku@gmail.com