Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIME

Shpallet Lista e Kandidatëve Fitues me Proçedurën e Konkurimit për Policinë Bashkiake.

Me kënaqësi ju njoftojmë se shpallet lista e kandidatëve fitues me proçeduren e konkurimit për Policinë Bashkiake. Pas testimeve të kryera, bazuar në meritë dhe aftësi janë zgjedhur kandidatët që do të shërbejnë me përkushtim dhe profesionalizëm si Policë Bashkiak në komunitetin tonë.

Ju ftojmë të shikoni materialin në vijim, në të cilin do të gjeni emrat dhe pikët e kandidatëve fitues.

Bashkia Rrogozhinë hap konkursin për marrjen me qira të një magazine nga të tretë.

Bashkia Rrogozhinë ka kënaqësinë të shpallë një konkurs për marrjen me qira të një magazinë nga të tretë. Ky hap është i nevojshëm për magazinimin e aktiveve të Bashkisë dhe për të garantuar një ambjent të përshtatshëm dhe të sigurt për parkimin e mjeteve të ndryshme.

Për të marre një pasqyrë të plotë të kushteve dhe kritereve të konkursit, ju lutemi shikoni dokumentin PDF që kemi bashkëngjitur në këtë postim. Dokumenti përmban të gjitha informacionet e nevojshme për të përgatitur ofertën tuaj.

Publikimi i Rezultateve të Testimit me Shkrim për Policinë Bashkiake.

Ju njoftojmë se lista e rezultateve të testimit me shkrim për kandidatët që aplikuan për Policinë Bashkiake tashmë është publike. Ky test është një hap kyç në procesin e përzgjedhjes së kandidateve që do të shërbejnë si pjesë e forcave tona policore, duke siguruar rregull dhe siguri në komunitetin tonë.

Bashkia Rrogozhinë Shpall Konkursin për Plotësimin e 6 Vendeve Vakante për Polic Bashkiak.

Njoftojmë hapjen e konkursit nga Bashkia Rrogozhinë për plotësimin e 6 vendeve vakante për Polic Bashkiak , i cili është një hap i rëndësishëm në përforcimin e forcave të rendit lokal. Ky konkurs synon të zgjedhë kandidatët më të përshtatshëm që do të kontribuojnë në ruajtjen e sigurisë dhe rendit publik në komunitet. Për të aplikuar, kandidatët duhet të plotësojnë kritere të caktuara.

Ne vijim do të gjeni materialin përkatës në formatin .pdf.