Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Oraret e autobuzeve sipas linjave te miratuara.

Kompanitë private ofrojnë zgjidhje transportuese për lëvizjen e qytetarëve brenda dhe jashtë Rrogozhinës, duke përfshirë destinacione si Kavajë, Durrës dhe Tiranë. Këto shërbime sigurojnë qasje të thjeshtë dhe të besueshme për udhëtime ndërqytetës , duke u mundësuar qytetarëve të përmbushin nevojat e tyre të lëvizjes me efikasitet dhe komoditet.

Oraret e transportit përcaktohen në bazë të kërkesave të udhëtarëve dhe faktorëve logjistikë, për të maksimizuar efikasitetin dhe për të garantuar qasje të përshtatshme për të gjithë përdoruesit.