Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Plani Rregullues i Qytetit

Plani rregullues i qytetit për Bashkinë Rrogozhinë përcakton vizionin strategjik për zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës urbane. Ky plan synon të adresojë nevojat e rritjes së popullsisë, të përmirësojë cilësinë e jetesës për banorët dhe të forcojë integritetin e hapësirave publike.

Për më shumë detaje mbi këtë plan dhe për të kuptuar si do të ndikojë në zhvillimin e qytetit te Rrogozhines, ju ftojmë të vizitoni dokumentin zyrtar në:   

>> Plani Rregullues i Qytetit << .