Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Leje Shfrytezimi

Ju lutem plotësoni  dokumentacionet per “Leje Ndërtimi” dhe “Leje Shfrytëzimi” sipas përmbajtjes së dokumentit të bashkëngjitur.

Leje Shfrytezimi .