Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: May 6, 2024

5 Maj – Mirënjohje Dëshmorëve!

Në datën 5 Maj, ndalemi për të nderuar dhe kujtuar të gjithë ato që dhanë jetën për liri. Kjo datë shënon Ditën e Dëshmorëve, një moment reflektimi dhe falenderimi për sakrificën e tyre të madhe. Në këtë ditë të veçantë, le të përkujtojmë me krenari dhe respekt ata që lanë gjurmë të pashlyeshme në historinë e kombit tonë. Ata do të mbeten përherë në zemrat dhe mendjet tona si simbole të guximit dhe përkushtimit ndaj atdheut.

Gjithmonë mirënjohës për sakrificën e tyre.