Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: May 8, 2024

Kanë filluar punimet për veshjen e fasadave të pallateve!

Punimet për veshjen e fasadave të pallateve kanë filluar, duke përmirësuar jo vetëm pamjen, por edhe cilësinë e ndërtesave. Ky investim do të vazhdojë me përmirësime në infrastrukturë në të gjitha zonat ku ka nevojë për ndërhyrje , duke siguruar një mjedis më të mirë dhe funksional për banorët. Kjo nismë synon të rrisë estetikën dhe cilësinë e jetesës në qytet.