Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: May 15, 2024

Egnatia fiton për herë të dytë Kupën e Shqipërisë.

Duke festuar Fitoren e Kupës se Shqipërisë, ne jemi jashtëzakonisht krenarë për lojtarët dhe stafin e Egnatias. Ky sukses jo vetëm që është një dëshmi e shkëlqyer e bashkëpunimit dhe punës së palodhur, por gjithashtu dëshmon përkushtimin dhe pasionin me të cilin ju punoni.

Ky është një moment i rëndësishëm për Egnatian tonë . Le të vijojë kjo rrugë e sukseseve dhe e arritjeve të mëdha.

Urime për fitoren dhe vazhdoni të na bëni krenarë!