Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: May 18, 2024

Bashkë në Festivalin Folklorik Kombëtar! 🇦🇱

Ju ftojmë të merrni pjesë në “Festivalin Folklorik Kombëtar” që do të mbahet më 22 Maj në orën 18:00 në Qendrën Kulturore “Haxhi Memolla” në Rrogozhinë! 🇦🇱

Le të kalojmë të gjithë bashkë një ditë të këndshme dhe ndryshe.

Falenderojmë bashkëpunëtorët tanë për angazhimin dhe kontributin e tyre në realizimin e këtij festivali, i cili synon të promovojë kulturën dhe vlerat tona kombëtare. 🤝

Për të mësuar më shumë dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj, na kontaktoni në numrin e telefonit që gjendet më lart.