Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: May 20, 2024

Konferenca e 22 me Komitetin e Veteranëve.

đź“ŚSot u zhvillua “Konferenca e 22 me Komitetin e VeteranĂ«ve”.🇦🇱

đź”´Ju dhurua titulli “Nder i OrganizatĂ«s sĂ« VeteranĂ«ve dhe PasardhĂ«sve tĂ« LANÇ!” pĂ«r Kryetarin e BashkisĂ« RrogozhinĂ«, Z. Edison MEMOLLA.

đźź Ju dhurua titulli “Nder i OrganizatĂ«s sĂ« VeteranĂ«ve dhe PasardhĂ«sve tĂ« LANÇ!” per Presidentin e Egnatia , Z. Agim DEMROZI.

🟡Gjithashtu u dhuruan çertefikata mirënjohje për të gjithë pasardhësit e të rënëve për liri.

🟢FalenderojmĂ« “Komitetin e VeteranĂ«ve” pĂ«r seriozitetin dhe dashurinĂ« e tyre pĂ«r tĂ« ruajtur vlerat tona.