Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: July 1, 2024

Rezervuari i Okshtunit: Një Tjetër Atraksion Mbresëlënës.

Rezervuari i Okshtunit është një tjetër perlë e fshehur e bashkisë Rrogozhinë, që po bëhet shpejt një destinacion premtues për zhvillimin e agroturizmit dhe aktiviteteve të tjera kulturore, artistike dhe turistike. Ky vend ofron një peizazh të mrekullueshëm natyror, ideale për ata që kërkojnë të shpëtojnë nga rutina e përditshme dhe të shijojnë qetësinë e natyrës.

Aktivitetet e shumta që mund të zhvillohen këtu përfshijnë ekskursione, peshkim, kamping, dhe aktivitete artistike si piktura dhe fotografimi, duke ofruar një përvojë unike dhe të paharrueshme për vizitorët. Rezervuari është gjithashtu një mundësi e shkëlqyer për promovimin e produkteve vendase dhe kulinarisë tradicionale, duke mbështetur kështu ekonominë lokale dhe kulturën e zonës.

Për të gjithë dashamirësit e natyrës dhe kulturës, Rezervuari i Okshtunit është destinacioni ideal për të kaluar kohë cilësore dhe për të krijuar kujtime të bukura.

#Bashkia Rrogozhine