Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: July 9, 2024

Punët e mira marrin kohën e tyre për t’u realizuar!

Jemi të kënaqur të njoftojmë fillimin e një ndryshimi rrënjësor në infrastrukturën e qytetit tonë. Ky projekt me mjaft rëndësi do të shtrihet gradualisht në çdo lagje dhe rrugicë ku nuk është ndërhyrë prej vitesh. Investimet në infrastrukturë janë themeli i zhvillimit të një qyteti të qëndrueshëm dhe modern, dhe këto përmirësime do të sjellin një sërë përfitimesh për qytetarët tanë.

Disa nga punimet tashmë kanë përfunduar, dhe inspektimi u krye me sukses në prani të Etjenit, mikut dhe deputetit të zonës sonë. Ky inspektim konfirmoi cilësinë dhe përmbushjen e standardeve të larta të këtyre projekteve. Ne jemi të përkushtuar për të vazhduar me këtë ritëm dhe për të siguruar që çdo lagje dhe rrugicë në qytetin tonë të përfitojë nga këto përmirësime të rëndësishme.

#BashkiaRrogozhinë 💚