Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Publikimi i Rezultateve të Testimit me Shkrim për Policinë Bashkiake.

Ju njoftojmë se lista e rezultateve të testimit me shkrim për kandidatët që aplikuan për Policinë Bashkiake tashmë është publike. Ky test është një hap kyç në procesin e përzgjedhjes së kandidateve që do të shërbejnë si pjesë e forcave tona policore, duke siguruar rregull dhe siguri në komunitetin tonë.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *