Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Shpallet Lista e Kandidatëve Fitues me Proçedurën e Konkurimit për Policinë Bashkiake.

Me kënaqësi ju njoftojmë se shpallet lista e kandidatëve fitues me proçeduren e konkurimit për Policinë Bashkiake. Pas testimeve të kryera, bazuar në meritë dhe aftësi janë zgjedhur kandidatët që do të shërbejnë me përkushtim dhe profesionalizëm si Policë Bashkiak në komunitetin tonë.

Ju ftojmë të shikoni materialin në vijim, në të cilin do të gjeni emrat dhe pikët e kandidatëve fitues.