Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ftojmë të rinjtë e Rrogozhinës të bëhen pjesë e Këshillit Vendor Rinor!

Këshilli Vendor Rinor është një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë e qytetit tonë që të shprehin idetë e tyre dhe të bashkëpunojnë në marrjen e vendimeve që ndikojnë në komunitetin tonë. Ne besojmë fuqimisht se fryma dhe idetë e të rinjve janë mjaft të rëndësishme për zhvillimin e Rrogozhinës.

Pse të bëheni pjesë e Këshillit Vendor Rinor?

  • Shprehni idetë tuaja: Jepni mendimet tuaja dhe propozoni ide për përmirësimin e jetës në Rrogozhinë.
  • Bashkëpunoni në vendimmarrje: Merrni pjesë aktive në proceset vendimmarrëse dhe ndihmoni në formësimin e politikave rinore.
  • Ndikoni në komunitet: Keni mundësinë të bëni ndryshime reale dhe të ndikoni pozitivisht në jetën e bashkëqytetarëve tuaj.
  • Zhvilloni aftësitë tuaja: Përmirësoni aftësitë tuaja të lidershipit, komunikimit dhe punës në grup.

Apliko tani! Lexo kushtet e kandidaturës dhe bëhu ti zëri i të rinjve në qytetin tonë.

Kushtet e Kandidaturës në dokumentin në vijim:

Mos e humb këtë mundësi. Apliko tani !

Si të aplikosh ?
Dërgo aplikimin tënd pranë Drejtorise se Arsimit, Kultures, Turizmit, Rinise dhe Sporteve ose vizito faqen tonë të internetit për më shumë informacion.

Afati: 30 dite .

#BashkiaRrogozhinë #KëshilliVendorRinor #AplikoTani