Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: April 2024

Shpallet Lista e Kandidatëve Fitues me Proçedurën e Konkurimit për Policinë Bashkiake.

Me kënaqësi ju njoftojmë se shpallet lista e kandidatëve fitues me proçeduren e konkurimit për Policinë Bashkiake. Pas testimeve të kryera, bazuar në meritë dhe aftësi janë zgjedhur kandidatët që do të shërbejnë me përkushtim dhe profesionalizëm si Policë Bashkiak në komunitetin tonë.

Ju ftojmë të shikoni materialin në vijim, në të cilin do të gjeni emrat dhe pikët e kandidatëve fitues.

Mbledhja e Radhes e Këshillit Bashkiak Rrogozhinë: Vendime të Rëndësishme për Mirëqenien e Qytetit Tonë!

Në takimin e zhvilluar dje me date: 25.04.2024 të Këshillit Bashkiak, janë shqyrtuar dhe miratuar disa çështje të rëndësishme që prekin jetën e përditshme të qytetarëve dhe zhvillimin e qëndrueshëm të komunitetit. Këto çështje përfshijnë zbatimin e masave të reja për dhënien e ndihmës ekonomike për të ndihmuar familjet në nevojë, si dhe për të përmirësuar kushtet e tyre jetësore. U miratua gjithashtu një plan strategjik për parandalimin e zjarreve që synon të rrisë sigurinë dhe të minimizojë dëmet në rast të zjarreve të mundshme.

Raporti i fundit nga policia bashkiake ofroi një pasqyrë të gjendjes së rendit dhe sigurisë publike, duke u fokusuar në masat e marra dhe sfidat aktuale në luftën kundër kriminalitetit dhe sigurimin e një mjedisi të sigurt për të gjithë banorët. Së bashku me këto, u diskutua dhe miratua një rregullore e re për caktimin e titujve të nderit lokal, një hap i rëndësishëm për të vlerësuar dhe njohur individët dhe grupet që kontribuojnë në përmirësimin e komunitetit.

Për të inkurajuar pjesëmarrjen dhe transparencën në vendimmarrje, bashkia ka vendosur të ftojë qytetarët të jenë më aktivë dhe të përfshihen në programet që synojnë të rrisin përfshirjen e tyre në proceset vendimmarrëse. Kjo është një mundësi për të gjithë qytetarët të ndikojnë drejtpërdrejt në politikat dhe projektet që formësojnë të ardhmen e tyre.

Ne faqen Facebook: “Keshilli Bashkiak Rrogoyhine” ju do te gjeni cdo njoftim rreth mbledhjeve te Keshillit Bashkiak dhe gjithashtu mund te ndiqni live cdo mbledhje qe Keshilli Bashkiak zhvillon. Kjo ofron një mundësi të shkëlqyer për të qenë të informuar dhe të përfshirë në çështjet lokale.

Facebook kliko: Keshilli Bashkiak Rrogozhine

Bashkia Rrogozhinë hap konkursin për marrjen me qira të një magazine nga të tretë.

Bashkia Rrogozhinë ka kënaqësinë të shpallë një konkurs për marrjen me qira të një magazinë nga të tretë. Ky hap është i nevojshëm për magazinimin e aktiveve të Bashkisë dhe për të garantuar një ambjent të përshtatshëm dhe të sigurt për parkimin e mjeteve të ndryshme.

Për të marre një pasqyrë të plotë të kushteve dhe kritereve të konkursit, ju lutemi shikoni dokumentin PDF që kemi bashkëngjitur në këtë postim. Dokumenti përmban të gjitha informacionet e nevojshme për të përgatitur ofertën tuaj.

Publikimi i Rezultateve të Testimit me Shkrim për Policinë Bashkiake.

Ju njoftojmë se lista e rezultateve të testimit me shkrim për kandidatët që aplikuan për Policinë Bashkiake tashmë është publike. Ky test është një hap kyç në procesin e përzgjedhjes së kandidateve që do të shërbejnë si pjesë e forcave tona policore, duke siguruar rregull dhe siguri në komunitetin tonë.

Bashkia Rrogozhinë Shpall Konkursin për Plotësimin e 6 Vendeve Vakante për Polic Bashkiak.

Njoftojmë hapjen e konkursit nga Bashkia Rrogozhinë për plotësimin e 6 vendeve vakante për Polic Bashkiak , i cili është një hap i rëndësishëm në përforcimin e forcave të rendit lokal. Ky konkurs synon të zgjedhë kandidatët më të përshtatshëm që do të kontribuojnë në ruajtjen e sigurisë dhe rendit publik në komunitet. Për të aplikuar, kandidatët duhet të plotësojnë kritere të caktuara.

Ne vijim do të gjeni materialin përkatës në formatin .pdf.

Fëmijët e Kopshteve në Rrogozhinë Festojnë Ditën e Tokës me Aktivitete dhe Mesazhe Sensibilizuese !

Dita e Tokës, më 22 prill, është një rast i rëndësishëm për të shtuar ndërgjegjësimin dhe për të inkurajuar përpjekjet për ruajtjen e mjedisit në Rrogozhinë. Kjo ditë na ofron mundësinë të vlerësojmë ndikimin tonë mjedisor dhe të ndërmarrim veprime konkrete për të përmirësuar cilësinë e ambientit ku jetojmë. Aktivitetet si mbjellja e pemëve, pastrimet e organizuara të zonave publike dhe fushatat e edukimit mjedisor jo vetëm që përmirësojnë peizazhin urban, por gjithashtu rrisin cilësinë e ajrit dhe kontribuojnë në ndërtimin e një komuniteti më të ndërgjegjshëm dhe të qëndrueshëm. Dita e Tokës në Rrogozhinë është një thirrje për të gjithë banorët të marrin pjesë aktivisht në mbrojtjen dhe përmirësimin e qytetit ttonë, duke e bërë atë një vend më të mirë për të jetuar për të ardhmen e tyre dhe të brezave që do vijnë.

Plazhi Spille – Pritës i Mijëra Turistëve

Plazhi i Spillesë, një nga perlave të fshehura të bregdetit shqiptar nën administrimin e Bashkisë Rrogozhinë, është gati të mirëpresë mijëra vizitorë këtë sezon turistik. Me ujërat e tij kristaltë dhe rërën e artë, Spille është destinacioni i përkryer për ata që kërkojnë një arratisje nga zhurma dhe stresi i përditshmërisë.

Në prag të sezonit turistik, Bashkia Rrogozhinë ka ndërmarrë një sërë përgatitjesh për të siguruar që çdo vizitor të gjejë komfortin dhe shërbimet që meriton. Përmirësimet në infrastrukturë dhe shtimi i kapaciteteve të akomodimit janë vetëm disa nga hapat e ndërmarrë për të garantuar një përvojë sa më të këndshme për turistët.

Plazhi i Spillesë ofron një peizazh të mrekullueshëm natyror dhe një atmosferë relaksuese, të cilat bëhen akoma më të veçanta falë mikpritjes së ngrohtë të banorëve lokalë. Aktivitetet në plazh, nga sportet ujore te ecjet në natyrë, janë të shumta dhe ofrojnë diçka për çdo moshë dhe preferencë.

Bashkia Rrogozhinë fton të gjithë të shijojnë bukuritë e këtij vendi magjepsës.

Bashkia Rrogozhinë ndërmerr masa të rrepta kundër kultivimit dhe trafikimit të drogës

Rrogozhina, një qytet në qendër të Shqipërisë, është angazhuar së fundmi në një fushatë të vendosur kundër kultivimit dhe trafikimit të drogës. Në një takim të fundit me Task Forcën Antikanabis, autoritetet lokale dhe forcat e rendit kanë diskutuar mbi strategjitë më efikase për të luftuar këtë fenomen të dëmshëm.

Ky bashkëpunim ka për qëllim koordinimin e përpjekjeve mes të gjithë aktorëve dhe faktorëve të përfshirë për të eliminuar çdo tentativë kriminale që lidhet me drogën. Sipas burimeve zyrtare, theksi është vendosur te ndërhyrjet e shpejta dhe të qëllimshme që parandalojnë aktivitetet e paligjshme që prekin këtë komunitet.

Më tej, një çështje thelbësore që është trajtuar gjatë këtij takimi është përpjekja për të hartuar dhe zbatuar politika të qarta që do të ndihmojnë në distancimin e të rinjve nga këto vese. Autoritetet e bashkisë dhe partnerët e saj kanë theksuar nevojën për të krijuar një mjedis më të sigurt për fëmijët dhe të rinjtë, duke u siguruar atyre mundësitë e duhura për rritje dhe edukim larg influencës së mundshme negative të drogës.

Në këtë kontekst, Bashkia Rrogozhinë ka premtuar të vazhdojë punën me dedikim për të mbrojtur komunitetin dhe të promovojë një të ardhme më të shëndetshme për të gjithë banorët. Angazhimi i qytetarëve dhe përkrahja e vazhdueshme e tyre janë të domosdoshme për suksesin e këtyre iniciativave.