Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftime

Bashkia Rrogozhinë Shpall Konkursin për Plotësimin e 6 Vendeve Vakante për Polic Bashkiak.

Njoftimi për konkursin e hapur nga Bashkia Rrogozhinë për plotësimin e 6 vendeve vakante për polic bashkiak është një hap i rëndësishëm në përforcimin e forcave të rendit lokal. Ky konkurs synon të zgjedhë kandidatët më të përshtatshëm që do të kontribuojnë në ruajtjen e sigurisë dhe rendit publik në komunitet. Për të aplikuar, kandidatët duhet të plotësojnë kritere të caktuara.

Bashkia Rrogozhinë Shpall Konkurs Për Plotësimin E 6 Vendeve Vakante Për Polic Bashkiak