Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Uncategorized

Vijon pastrimi i kanalit të ujrave të larta.

Vijon me sukses pastrimi i kanalit të ujrave të larta, i cili shtrihet nga Njësia Administrative Lekaj deri në grykëderdhjen e lumit Shkumbin, me një gjatësi 5.8 km.

Pastrimi i kanalit synon të përmirësojë rrjedhën e ujit, duke larguar mbeturinat dhe sedimentet e akumuluara. Kjo do të rrisë sigurinë dhe efikasitetin e kanalit në menaxhimin e ujrave të larta.