Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: June 6, 2024

Investim i ri, për veshjen me kapotë të fasadave në bllokun e pallateve. 

Investimi i ri për veshjen me kapotë të fasadave në bllokun e pallateve pranë qendrës synon përmirësimin e infrastrukturës dhe krijimin e një mjedisi më komod për qytetarët. Ky projekt do të rrisë efikasitetin energjetik të ndërtesave, duke ulur kostot e ngrohjes dhe ftohjes, si dhe do të kontribuojë në reduktimin e ndikimit mjedisor. Përmirësimi estetik i fasadave do të rrisë vlerën e pronave dhe do të krijojë një pamje më moderne dhe tërheqëse për zonën. Investimi do të ofrojë një ambient më të shëndetshëm dhe të këndshëm për banorët, duke mbrojtur gjithashtu strukturat nga faktorët e jashtëm të motit . Ky hap është një përparim i rëndësishëm drejt një infrastrukture më të mirë dhe një cilësie jete më të lartë për komunitetin.

Riasfaltimi i rrugëve në Qytetin e Rrogozhinës

Po kryhet riasfaltimi i rrugëve në Qytetin e Rrogozhinës. Faleminderit qytetarëve për besimin!

Qyteti ynë po përjeton një transformim të rëndësishëm me punimet e reja për riasfaltimin e rrugëve. Kjo nismë ka për qëllim përmirësimin e infrastrukturës rrugore, duke krijuar një mjedis më të sigurt dhe më komod për të gjithë përdoruesit e rrugës.

Faleminderit qytetarëve të Rrogozhinës për durimin dhe mbështetjen e tyre gjatë këtij procesi. Besimi juaj është forca jonë për të vazhduar me projekte të tilla që sjellin përfitime afatgjata për komunitetin tonë.

Së bashku, po ndërtojmë një të ardhme më të ndritur për Rrogozhinën!