Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: June 14, 2024

Vijon Puna. Nderhyrje Rigjeneruese Ne Blloqet e Banimit Ne Bashkine Rrogozhine.

Bashkia e Rrogozhinës po vijon intensivisht punimet për rigjenerimin e infrastrukturës në blloqet e banimit. Ky projekt i rendesishem synon të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e jetesës së banorëve përmes rikonstruksionit dhe modernizimit të zonave të banimit, duke siguruar një mjedis më të sigurt, më të rehatshëm dhe më të këndshëm për të gjithë.

#BashkiaRrogozhinë

Investime Per Policine Bashkiake – Rrogozhine

📌Policia bashkiake Rrogozhinë tashmë do të ketë standarte te larta pune dhe shërbimi. Me qëllimin që të ndryshojmë njëherë e mirë perceptimet e gabuara për këtë sektor, duke i dhënë më në fund rëndësinë që ka dhe që meriton.🙌

#BashkiaRrogozhine