Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: July 5, 2024

Kujdesemi për një mjedis të pastër.

Gjatë sezonit veror, përveç të gjithë territorit, pastrimi i bregdetit mbetet një prioritet.

Bashkia Rrogozhinë kujdeset vazhdimisht për të mjedis të pastër por kjo nuk mjafton. I bëj thirrje qytetarëve dhe turistëve të jenë më të kujdesshëm dhe t’i hedhin mbetjet në vendet e caktuara.

Të gjithë bashkë mund të bëjmë më mirë!

#BashkiaRrogozhinë💚